Cautare

512 de rezultate pentru "e mail" (3.17 secunde)
Va rugam sa anuntati participarea la e-mail: [email protected] sau trimitand un mesaj la nr. de telefon: 0040723385196, ne asigura Maria Matei si Iulia Darie de la Marulia Atelier.
Radem la primirea unor glume si filmulete pe mail sau pe WhatsApp si mai iesim din incordare. Radem, dar nu e intotdeauna rasul nostru. ... E drept ca romanul s-a nascut poet, dar acum, in viata publica, trebuie sa domneasca legea si ordinea, nu poezia.
Dezmintind realitatea istoriei de rapire, Pope a raspuns printr-un e-mail adresat sitului De Void, afirmand "N-am vazut niciodata vreun OZN!".
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
"Promite-mi, Brian, ca nu vor mai fi inmormantari", ii spune partenerul lui Paul Walker. Iar acesta ii raspunde: "Doar inca una", scrie Daily Mail.
- fumatul - igiena orala deficitara (prezenta unei bacterii care poate declansa o reactie de tip autoimun) Artrita reumatoida este o afectiune de tip inflamator, e frecventa, severa si autointretinuta. ... 0747081731 E-mail:
E o treaba a naibii. ... Solicitat sa clarifice pozitia lui Hillary Clinton privind dezvaluirea OZN, Nick Merrill purtator de cuvant de la biroul ei a raspuns prin e-mail:
Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta. E mai nasoala ca aia. ... Noi iubim teoriile noastre ale conspiratiei si e destul de probabil ca asta sa fie doar una din multe.
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
Specialistii in cosmetica avertizeaza ca servetelele demachiante sunt adevarate bombe pentru sanatate, ele prezentand o serie de efecte secundare neplacute pentru ten, scrie Daily Mail.
Temerile sunt provocate in special de faptul ca in ultimele zile au avut loc o serie de cutremure mari in aceasta zona, scrie Daily Mail.
Ea a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Joe Jones, dupa aproape un an de relatie, relateaza Daily Mail.
In cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, prin e-mail, cu Philip Mantle, la inceputul anului 2017, el a spus ca fusese convins ca nu participa la realizarea unui fals, ci la recrearea unor imagini de pe un original de proasta calitate.
Informatiile pot fi salvate si vizualizate in format PDF si trimise via e-mail sau SMS oricarui contact din agenda.
Cateva zile mai tarziu, Luis Elizondo, impreuna cu alte cateva personalitati, intre care Harold E.
- Aproape in fiecare zi primesc un e-mail sau un telefon de la cineva care sustine ca a vazut ceva foarte important (am invatat, din experienta, ca asta este un cod pentru OZN). ... Dar asta e.
Participarea la cele trei vizite ghidate se poate face prin inscriere pe adresa de e-mail [email protected] sau completand formularul:
Intr-un e-mail, Luis Elizondo, cel care a condus studiul secret OZN al Pentagonului, cunoscut drept AATIP, a spus: - Autorizarea prevedea initial utilizarea celor trei videoclipuri doar de guvernul american.
Potrivit celor spuse de Bogdan Olteanu, deputata a fost invitata la Constanta, mai ales pentru a participa la Delegatia Permanenta, "telefonic, prin e-mail si prin SMS".
O suma de circa 1,5 miliarde de dolari a fost trimisa in Irak, considerata initial drept "cea mai ampla plata cu moneda SUA din istoria Rezervelor Federale", potrivit unui e-mail citat de membrii comisiei.
google-analytics.com